Camping Onbestemd Leidsche Rijn


Hoi!


De vakantiekriebels in onze buiken nemen toe. Gezonde spanning voor onze eerste Camping Onbestemd in Leidsche Rijn. De luchtbedden en onze tenten liggen klaar in ons vrachtwagentje. We gaan 24 uur kamperen op het tunneldak van de A2 op het Berlijnplein. Wij zijn blij en trots dat ons evenement als eerste dit bijzondere plein tot leven mag gaan wekken. Onze camping is opgebouwd rondom de oude perronkappen van Utrecht Centraal Station, die op deze plek  een nieuwe leven hebben gekregen.


Boeken voor de camping gaat helaas niet meer. Maar onze campinganimatie in de avond is nog wel toegankelijk. Speciaal voor Camping Onbestemd speelt het Nieuw Utrechts Toneel de voorstelling  "Geluk". Deze voorstelling werd eerder gespeeld op Oerol in 2010 en in Leidsche Rijn in 2013.


Kaartjes voor Geluk zijn verkrijgbaar aan de kassa of via onze website onder knopje boek hier. Ze kosten 10 euro. Na afloop is er kampvuur en is onze campingbar geopend. Je bent van harte welkom op onze tijdelijke camping.


Route-informatie


Het adres van de Camping in Leidsche Rijn is Berlijnplein. Als je navigatiesysteem dit niet pakt, type dan Laurierweg in. Camping Onbestemd ligt achter het grote Mausoleumachtige gebouw naast de oude perronkappen van Utrecht Centraal station.


De Camping is ook goed bereikbaar met Openbaar Vervoer. Vanaf station Utrecht Centraal kun je buslijnen 10, 19, 28, 30 en 39 nemen. Uitstappen bij Halte Vredenburg Leidsche Rijn.


Veel groetjes en misschien tot ziens,


Marieke, Joyce en Marco.

Reactie schrijven

Commentaren: 0