campingblog1

Het is januari. De zomer lijkt nog ver weg. De slaapzakken liggen in de kast en de tent ligt droog opgeborgen onder de trap. Ik weet niet hoe het met u is, maar ik word blij als ik alleen al aan kamperen denk. Het geluid van een tentrits. Koffie zetten met een fluitketel en een koffiefilter! Als ik aan die dingen denk, lijkt januari ineens een stuk korter en minder koud.


Het leukste aan kamperen is dat het op plekken kan, waar nooit een huis zou staan. Camping Onbestemd wil dit voordeel maximaal uitbuiten. Zo mogen we een nacht OP het strand van Maasvlakte 2 staan. Voor mij persoonlijk is dat een droom die uitkomt. Wakker worden en de zee zien. In slaap vallen met het geluid van de golven en dan 's ochtends wakker worden, je tent openritsen en dan de zee zien. En dat allemaal op een stuk strand dat een paar jaar geleden gewoon nog zee was. Het kan allemaal in Nieuw Nederland.


Ook in Leidsche Rijn gaan we op een hele bijzondere plek kamperen; namelijk bovenop de A2. Ja, u leest het goed. Terwijl u straks heerlijk ligt te dromen in uw tent in het Prins Willem Alexander park, razen in de tunnel onder u de auto's in tien banen voorbij.  Voor het zover is, hebben wij van Camping Onbestemd nog heel wat werk te verzetten.


De komende tijd gaan we de vergunningen regelen, de chips en de borrelnootjes bestellen en ons culturele programma samenstellen. Heeft u tips en suggesties? Schrijvers, die we beslist niet over het hoofd mogen zien, dan horen we het graag. Tot snel!

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Gabriel Waid (zaterdag, 04 februari 2017 01:38)


  Great post.

 • #2

  Wanda Hartmann (zaterdag, 04 februari 2017 11:40)


  Pretty! This has been an incredibly wonderful post. Thank you for supplying these details.

 • #3

  Hsiu Mckinney (zondag, 05 februari 2017 21:09)


  Superb post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thanks!

 • #4

  Rico Dry (donderdag, 09 februari 2017 15:28)


  Hi everyone, it's my first pay a quick visit at this web site, and piece of writing is in fact fruitful for me, keep up posting these articles.